meer informatieVoor meer informatie: +31(0) 512-369444
AVEK is ambassadeur van:
dwaande
Avek Foam international

OptiFoam® HR Schuim

De toenemende eisen van consumenten op het gebied van comfort en productperformance hebben ons geïnspireerd om onze jarenlange ervaring aan te wenden bij de ontwikkeling van een nieuw type schuim met uitmuntende eigenschappen. Dit schuim draagt de naam OptiFoam® HR schuim, en is speciaal bedoeld voor toepassing in hoogwaardige meubels en matrassen.

OptiFoam® HR schuim kenmerkt zich in de eerste plaats door een zeer hoge veerkracht (High Resilience), die zorgt voor een ideale ondersteuning en een optimale drukverdeling.

OptiFoam® volgt nauwkeurig de contouren van het lichaam, en minimaliseert het aantal drukpunten. Hierdoor vormt OptiFoam® een perfect comfortmateriaal voor matrassen en meubels.

 

hr schuim

Door de open-cellige structuur ventileert OptiFoam® uitstekend, wat van wezenlijk belang is bij het creëren van een gezond en prettig microklimaat. Een goede afvoer van transpiratievocht en regulering van warmte is hiermee gewaarborgd. De goede vormvastheid en hoge treksterkte zorgen er voor dat het uitzonderlijke comfort van OptiFoam® lang behouden blijft, en dat het schuim bovendien goed verwerkbaar is. Maak kennis met OptiFoam®, en profiteer van de uitmuntende eigenschappen die bijdragen aan een comfortabeler leven.

Belangrijkste eigenschappen op een rij:

• Zeer veerkrachtig
• Optimale ondersteuning en drukverdeling
• Goede ventilatie door open-celstructuur
• Hoge treksterkte
• Duurzaam en vormvast
• Milieuvriendelijk geproduceerd